Vietos kurias rekomenduojame aplankyti motoroleriu Klaipėdoje

Kartais tenka girdėti, jog Klaipėdoje nėra ka veikti. Tai netiesa. Šis pajūrio miestas pilnas įdomiu vietų, kurias tikrai kiekvienam miesto svečiui rekomenduojame aplankyti. Tam, kad apsilankymas Uostamiestyje būtu sklandesnis bei patogesnis rekomenduojame motorolerių nuoma Klaipėdoje. Su Šia transporto priemone be didesnio vargo pasieksite visas toliau straipsnyje esančias rekomenduojamas aplankyti vietas.

1. Dinozaurų  parkas

Visada miesto svečiams siūlome pradėti pažintinę kelionę nuo užmiesčio. Atitolus vos 7 km nuo centro, pasieksite Dino parką, kuriame išvysite daugiau nei 40 skirtingu dinozauru rūšių. Šie jus nustebins savo dydžiu bei specialiaisiais efektais.

2. Vinetu kaimas-gyvosios indėnų istorijos muziejus.

Dar viena, senove bei laukine gamta dvelkianti, ypač vietiniu giriama vieta. Čia Jūs nukeliausite atgal į praeitį į laukinius Šiaurės Amerikos vakarus, kur gyveno didžiųjų lygumų indėnai. Čia atgimsta indėnų istorija ir legendos

3. Lietuvos jūrų muziejus – delfinariumas

Jei Jūsų nesudomino dinozaurai ar indėnai, nebėda. Su motoroleriu, labai lengvai galite persikelti i smiltynę. Joje yra Lietuvos jūrų muziejus – delfinariumas.

Čia vyksta delfinų pasirodymai – edukaciniai pramoginiai renginiai, skirti supažindinti lankytojus su šiais nuostabiais gyvūnais, siekiant skatinti,  kad žmogus saugotų ir tausotų mūsų naturalią gamtą.

4. Olando kepurė

Viena iš lankomiausių ir įvairiais pasakojimais apipintų vietų – Olando kepurė. Retas žmogus, kuris nieko nėra girdėjęs apie šia nuostabią vietą. Objektas yra nutolęs apie 10 km nuo miesto, tačiau jei nuspręsite pasinaudoti motorolerių nuoma Klaipėdoje, pasiekti bus tikrai nesunku. Olando kepurė tai 25 metrų aukščio skardis kuri suformavo ledynmetis. Jo viršuje padaryta apžvalgos aikštelė su vaizdu į Baltijos jūra.

5. Klaipėdos laikrodžių muziejus

Lietuvos dailės muziejaus padalinyje yra įsikūręs Klaipėdos laikrodžių muziejus. Pažinti laiką ir suprasti jo prasmę, žmonės troško nuo senų senovės. Senais laikais tautos laiką skaičiavo skirtingai nei dabar. Apie visą tai ir daugiau, bei kokiu dar laikrodžių būna, pamatysite apsilankę būtent šiame muziejuje.

6. Klaipėdos senamiestis ir skulptūrų muziejus

Na ir svarbiausia ką būtina aplankyti atvykus i Klaipėdą tai senamiestis. Tai įvairių skulptūrų ir miesto kultūros apipinta vieta. Čia persipina miesto kultūra ir naktinis gyvenimas. Išlaikyta senamiesčio architektūra stebina turistus iš viso pasaulio. Mėgstantiems meną ypatingai rekomenduojame aplankyti skulptūrų parką.

Klaipėda iš kitu pajūrio miestų išsiskiria savo įvairia kultūrinio gyvenimo gausa. Su motorolerių nuoma Klaipėdoje tikrai pasieksite visas rekomenduojamas vietas kurios yra kiek nutolusios Nuo centro. Linkime gražaus ir saugaus poilsio didžiausiame pajūrio mieste!

 

Related Posts