Kas geriau: sidabriniai ar auksiniai auskarai?

Vieni iš populiaresnių brangesnių metalų yra sidabras ir auksas. Tokios rūšies papuošalai yra perkami dažniausiai, nes jie ne tik gražiai atrodo, bet ir yra ilgaamžiai, tad juos įsigijus būsite tikri, kad juos galėsite turėti visą gyvenimą. Tačiau labai dažnai gali kilti klausimas, kurį variantą geriau pasirinkti, tai yra sidabrinius auskarus, o galbūt auksinius. Tad šiame straipsnyje ir papasakosime, kuris variantas yra geresnis.

Papuošalai pagal amžių

Galima sakyti, kad šios rūšies papuošalai yra skirstomi pagal amžių. Aišku, tokios taisyklės nėra, tačiau kartas nuo karto tokią tendenciją galima matyti. Sidabrinius auskarus dažniausiai renkasi jaunesnės moterys, tad jie iš vienos pusės simbolizuoja jaunatviškumą, energiją ir kitas panašias savybes. Bet aišku, negalima sakyti, kad jaunesnės moterys negali nusipirkti ir auksinių auskarų. Jeigu šis metalas jums patinka, tikrai galite rinktis. Lygiai tokia pati situacija yra ir su vyresnio amžiaus moterimis. Jeigu jos turi savitą stilių ir prie jo dera sidabriniai auskarai, tuomet tikrai gali juos rinktis.

Kaina

Kaip žinia, auksiniai auskarai gali būti brangesni, nei kad sidabriniai, todėl jeigu šiuo metu neturite pakankamo biudžeto įsigyti auksinius auskarus, tuomet kuo puikiausiai galite rinktis ir sidabrinius. Jie taip pat gali atrodyti puikiai ir ne ką prasčiau, nei kad auksiniai. Nusipirktus sidabrinius auskarus galėsite sutaupyti tikrai nemažą sumą ir juos galite įsigyti žymiai gražesnius, nei kad rinktumėtės iš auksinių.

Priklausomai nuo odos tipo

Šis argumentas gali pasirodyti keistas, tačiau tokius papuošalus galima rinktis ir pagal odos tipą. Jeigu jūsų odos gymis yra baltesnis, o degintis nemėgstate, tuomet geriausia rinktis sidabrinius auskarus. Jie puikiai derės prie jūsų odos tipo. Taip pat žiemos metu, kuomet saulės nėra daug ir įdegti nėra taip paprasta, sidabriniai auskarai gali būti tinkamesnis pasirinkimas, nei kad auksiniai.

Kurie geriau?

Kaip matote iš pateiktos informacijos, argumentai gali būti labai skirtingi. Ir šiame straipsnyje jie nėra išvardinti visi. Tad kiekviena moteris turėtų žiūrėti pagal save, savo poreikius, stilių ir kitus dalykus, kas gali daryti įtaką tam tikros rūšies papuošalų pasirinkimui. Tačiau kaip bebūtų, turbūt bent jau šiek tiek laimi sidabriniai auskarai, nes galima sakyti, jie yra labiau universalesni, juos galima priderinti žymiai labiau bet kokioje situacijoje, nei kad auksinius auskarus.

 

 

Related Posts